COACHING

Coaching

Coaching stammer oprindeligt fra sportsverden, men  bruges i dag også i erhvervslivet og i privatlivet.

Vi har alle forskellige udgangspunkt, bagage fra fortiden, ønsker om fremtiden, og der findes intet facit for, hvad der er rigtigt - kun hvad der er rigtigt FOR DIG!
 

Et coaching forløb kan være gavnligt for din karriere eller trivsel på jobbet, det kan være med til at udvikle dig som menneske og finde din rette hylde i livet, hvor du får fokus på dine potentialer og muligheder, eller det kan hjælpe dig til at navigere bedre i forhold til din familie, dit arbejde og andre personlige relationer.

Udgangspunktet er individuelt, rejsen og gevinsten er din - men du behøver ikke at gøre det alene, og husk at succesraten er markant større, når du har en med på sidelinjen, der støtter dig 100% og sørger for, at du holder fokus.

Er coaching for mig? 
Professionel coaching er for helt almindelige mennesker, der ønsker at udvikle sig på et eller flere arbejds- eller livsområder. En coach er ikke læge eller psykolog, og derfor er coaching ikke for folk med psykisk diagnose.

 

Hvorfor benytte sig af coaching?

Et coachingforløb giver ofte bedre resultater end hvis du tager din rejse alene. Du vil få støtte og hjælp til at se din vej frem, men især ønsket om og viljen til forandring, modet til at være ærlig over for dig selv,  og ikke mindst en god kemi med coachen er vigtigt for et godt forløb. Nogle bruger coaching løbende gennem deres liv eller karriere, og andre når de har en konkret problemstilling eller en vigtig beslutning de skal træffe.

Hvordan foregår en Coaching time?
Coaching foregår typisk som et fysisk eller online møde der varer mellem 45 min og 2 timer. Coachen styrer samtalen ved hjælp af spørgsmål og guidance. Coachen er lyttende, ikke-dømmende, neutral og er en professionel sparring til at hjælpe dig. Timerne indledes med at afklare forskellige praktiske forhold for sessionen og forløbet, samt du vil have mulighed for at stille spørgsmål.

Hvad kan du få du af det?

Det er ikke et easy fix, men en spændende rejse med sejrende delmål ...og der er meget at vinde, hvis du tør:
 

  1. Du bliver en bedre udgave af dig selv - gladere, mere fri og i balance

  2. Du vil opleve at du bliver mere bevidst om hvad der er godt og skidt for dig

  3. Du vil opleve at livet ikke længere føles som en kamp men at tingene glidere lettere for dig

  4. Du vil inspirere andre omkring dig til at udleve potentialet i dem selv - du kan blive deres rollemodel

  5. Dit fokus på egne styrker vokser og dit selvværd vil øges, skridt for skridt

  6. Du vil få lagt en plan, en strategi for hvordan du skal nå dine mål