MENTOR

FORLØB

Step by step

"En mentor er en, der ser flere talenter og evner inden i dig, end du ser i dig selv - og som hjælper med at bringe dem frem i dig".

Med mere end 20 års ledererfaring fra erhvervslivet i ind- og udland kan jeg tilbyde dig faglig forståelse og rådgivning, der er forankret i egne erfaringer, kompetencer, uddannelser og oplevelser.


                                                 

 

Du får sparring, coaching, vejledning, rådgivning og feedback. Vi starter med at klarlægge, hvor du er i dag, og hvor du gerne vil hen. I forløbet vil vi sammen identificere en række af delmål, disse kan i sagens natur ændre sig i takt med din udvikling, og med de udfordringer du møder gennem forløbet. 

 

Du udvikler dig hurtigere i din karriere og som person, hvis du har en erfaren mentor på din side, der sørger for, at du holder snuden i sporet og som sikre, at du kommer retur på rette spor, hvis og når du rammer ved siden af. 

Det er enormt gavnligt at få luftet sine tanker, få sparring på de problemstillinger og muligheder du står overfor, fra en der selv har mange års erfaring. Du vil kunne opleve, at jeg har en anden indgangsvinkel til din hverdag, ser potentialer i dig, som du ikke selv har opdaget, og hjælper dig med at få et andet perspektiv på tingene, og ikke mindst hjælper dig med at tage det første skridt.

Er et mentorforløb noget for mig?

Er du ung og lige startet i erhvervslivet, eller du har måske fået din første lederstilling, og det virker en smule overvældende? Eller oplever du, at du gang på gang bliver forbigået, når andre forfremmes?  Eller har du større ambitioner end der, hvor du er i dag? Eller du er måske nået et sted i livet, hvor alt andet spiller, men din karriere trænger til et skub? - så kunne et mentorforløb hos mig måske være det, du står og har brug for. 

Hvor længe varer et mentorforløb?

Det kommer helt an på din situation og ønskede situation, men typisk vil et mentorforløb vare i 2-3 år hvor vi mødes en gang om måneden i starten og herefter i forhold til behov (typisk en gang i kvartalet)

Hvad koster et mentorforløb?

Et mentorforløb med 12 sessioner koster 18.000kr fordelt ud over 2 år - herefter koster det 1.250kr/session. (Det er muligt at betale i rater)

  I et mentorforløb er jeg med dig hele vejen.

Jeg fokuser på det, der betyder mest på tværs af de tre store livsdomæner

Selvet    Relationer   Arbejde