_0202664_web.jpg

Jeg var en ambitiøs og eventyrlysten kvinde.
Med en fyldt kalender, dejlig familie og venner og et ”godt” job.

Lyder min historie ligesom din...

Inderst inde var jeg ikke glad

- men jeg kunne ikke finde ud af hvorfor

På papir så mit liv godt ud. Jeg havde e job med en god titel, god løn og kunne ikke komme højere op inde for mit fag. Et travlt socialt liv fyldt med familien, rejser, VIP arrangementer, middage med venner osv. Udadtil så jeg ud til at have det hele, men i hemmelighed tænkte jeg ”hvis du bare vidste”. Jeg havde en konstant følelse af ikke at være på min rette hylde eller i det hele taget være tilstede i nuet, at årstiderne skiftede uden at jeg lagde mærke til det, og jeg var nærmest gæst i eget liv. Jeg knoklede derudad med følelsen af at overleve mere end at leve.

 

Mit liv havde udviklet sig til et hamsterhjul, hvor alle beslutninger blev truffet uden at have konkrete mål for øje, og jeg kunne ikke længere skelne mellem, hvad der var rigtige og forkerte for mig, og det gav et par gevaldige lussinger på livets landevej. Jeg havde ikke taget mig tid til at finde ud hvad JEG egentlig gerne ville, hvad jeg kunne, og hvad jeg ikke havde længere havde lyst til. Forventninger og begrænsninger sat af normer, samfundsopfattelser, mine opgivelser - men i største grad af mig selv, fik lov til at diktere min retning i livet og mine valg. Kort sagt var jeg fuldstændig ude af balance.

Du er ikke alene, og du skal heller ikke klare det alene

Jeg skulle helt derud, hvor jeg blev alvorligt syg, før jeg begyndte at tage mig selv seriøst, og begyndte at lytte til, hvad jeg gerne ville og ikke ville, og pludselig åbnede der sig muligheder jeg slet ikke havde overvejet. Det var ikke en let rejse, jeg faldt i flere gange, end jeg selv kan huske. Jeg var frustreret, vred, fortvivlet og anede ikke mine levende råd - og min store fejl var, at jeg troede jeg kunne (og skulle) klare det alene. 


Først da jeg rakte ud efter hjælp, fik jeg styr på mig selv, fik lagt en plan, fik lært at mærke efter og få sagt fra, og langsomt begyndte jeg at leve det liv JEG ønsker. 

I dag lever jeg et helt andet liv i balance - jeg kan mærke, hvad der er godt for mig, og hvad der ikke er godt for mig. Og det er min helt egen indre GPS, der styrer min retning mod mine mål.

Ser dit liv godt ud på papiret men føles forfærdeligt inden i
- så skal vi to have en snak!
_0203222_web.jpg

Mit navn er Nanna Ingemann, og jeg har specialiseret mig I at hjælpe andre med at opnå balance i arbejds- og privatlivet, og dermed få det liv de ønsker og fortjener.

 

Det hele starter med at hjælpe dig med at blive bevidst om din nuværende situation, og om de forhindringer, der blokerer for at se dine muligheder og potentialer. Herefter lægger vi en realistisk plan, der sikrer at du når i mål.

Jeg ønsker ikke at andre skal nå helt derud, hvor jeg var, og derfor er jeg på en mission - klar til at hjælpe dig. Jeg tager et 360 grader kig på dit liv og din situation, og hjælper dig med at tage det første af mange skridt mod dit nye liv.