Jeg var en ambitiøs og eventyrlysten kvinde.
Med en fyldt kalender, dejlig familie og venner og et ”godt” job.

Lyder min historie ligesom din...

På papir så mit liv godt ud. Jeg havde et godt arbejde, god titel, god løn og kunne ikke komme højere op inde for mit fag. Et travlt socialt liv fyldt med VIP arrangementer, rejser, middage med venner osv. Udadtil så jeg ud til at have det hele, men i hemmelighed tænkte jeg ”hvis du bare vidste”. Jeg havde en konstant følelse af ikke at være tilstede, at årstiderne skiftede uden at jeg lagde mærke til det, og jeg var nærmest gæst i eget liv. Følelsen af at overleve mere end at leve.

 

Mit liv havde udviklet sig til et hamsterhjul, hvor alle beslutninger blev truffet med hovedet uden den mindste involvering af hjertet eller mavefornemmelser, og jeg kunne ikke længere skelne mellem de rigtige og forkerte beslutninger for mig - for det havde alt for længe ikke handlet om hvad jeg egentlig gerne ville, men mere om hvad jeg burde og skulle. Forventninger og begrænsninger sat af normer, samfundsopfattelser, mine opgivelser - men i største grad af mig selv.

Kort sagt havde jeg fuldstændig sluppet al form for egenomsorg og var total ude af balance.

Du er ikke alene, og du skal heller ikke klare det alene

Jeg skulle helt derud, hvor jeg blev alvorligt syg, før jeg begyndte at tage mig selv seriøst, og begyndte at lytte til, hvad jeg gerne ville og ikke ville. Det var ikke en let rejse, jeg faldt i flere gange, end jeg selv kan huske. Jeg var frustreret, vred, fortvivlet og anede ikke mine levende råd - og min store fejl var, at jeg troede jeg kunne (og skulle) klare det alene. 


Først da jeg rakte ud efter hjælp, fik jeg styr på mig selv, fik lagt en plan, fik lært at mærke efter og få sagt fra, og langsomt begyndte jeg at leve det liv JEG ønsker. 

I dag lever jeg et helt andet liv i balance - jeg kan mærke, hvad der er godt for mig, og hvad der ikke er godt for mig. Og det er min helt egen indre GPS, der styrer min retning mod mine mål.

Inderst inde var jeg ikke glad

- men jeg kunne ikke finde ud af hvorfor

Ser dit liv godt ud på papiret men føles forfærdeligt inden i
- så skal vi to have en snak!

Mit navn er Nanna Ingemann Dalsgaard, og jeg har specialiseret mig I at hjælpe andre med at opnå balance i arbejds- og privatlivet, og dermed få det liv de ønsker og fortjener.

 

Det hele starter med at hjælpe dig med at blive bevidst om din nuværende situation, og om de overbevisninger og mønstre, der forhindrer dig i at opnå dit potentiale.

Jeg ønsker ikke at andre skal nå helt derud, hvor jeg var, og derfor er jeg på en mission - klar til at hjælpe dig. Jeg tager et 360 grader kig på dit liv og din situation, og hjælper dig med at tage det første af mange skridt mod dit nye liv.

© 2020 Nanna Ingemann