Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem. 
 

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: her

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Personoplysninger Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website eller deltager i vores events indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, køn, allergener samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, titel, antal år du har arbejdet med events og firma. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af medlemskab eller ifm. tilmelding til et event. Ligeledes vil der på vores events blive optaget video og taget billeder til kommercielt brug - ønsker du ikke at blive vist på disse medier, bedes du gøre fotografen opmærksomme på dette på dagen/aftenen.
 

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.
 

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger for at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende en tilmeldingsmail til et event. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold samt til at kunne kommunikere med dig om indhold, kommende events og andre relevante oplysninger. 
 

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.
 

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. indsamles for at optimere indholdet på vores side.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. kan forekomme til direkte samarbejdspartnere f.eks. ifm. med en event. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

 

Sammentykkeerklæring

Moving On forbeholder sig retten til at annullere reserevet session, og den tilmeldte vil i sådanne tilfælde blive orienteret om årsagen på enten e-mail eller telefon.  

Når du tilmelder dig, så forbeholder vi os ret til fremover at kontakte dig med lignende services via e-mail eller andre elektroniske kommunikationsformer. Du kan til en hver tid frabede dig sådanne henvendelser ved f.eks. at sende en mail til nanna@moving-on.dk


Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: nanna@moving-on.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

 

Betalinger: 

Der skal til enhver tid betales upfront for en coaching session med mindre andet er aftalt - dette kan gøres enten via GoMentor, faktura eller mobile pay. 
 

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

NID Consulting
Islands Brygge 30
2300 Kbh S
Telefon: 20 25 20 18
Email: nanna@moving-on.dk